ERZURUM / UZUNDERE - Çamlıyamaç İlkokulu

Çamlıyamaç İlkokulu

Adres
ÇAMLIYAMAÇ MAH. AŞIK ÜMMANİ CAN CAD. CAMLIYAMAC ILKOKULU BLOK NO: 23 İÇ KAPI NO: 1 UZUNDERE / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
09.00-14.20
SOBALI
Köye ulaşım köye ait servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Çamlıyamaç Köyü Erzurum´un Uzundere ilçesine bağlı bir köydür. Erzurum iline 100 km ilçeye 15 km uzaklıktadır. Köyde karasal iklim hakimdir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi mevcuttur. Ulaşımı sağlayan yol asfalt olup sabit telefon ve elektrik vardır. Cep telefonu ve internet bağlantısı da bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 15 km il merkezine ise yaklaşık 100 km uzaklıktadır.